Verzekeringen

VERZEKERINGEN

Voordat een verzekeringspakket volledig aansluit bij de wensen en benodigdheden van u en uw bedrijf wordt een proces doorlopen dat men grofweg in drieën kan delen: Analyse – Advies – Verzekeren. Verzekeren is een doorlopende activiteit.

VERZEKEREN

Geen enkel bedrijf blijft hetzelfde door de jaren heen. Nadat uw risico’s goed zijn afgedekt kunt u starten met nieuwe bedrijfsactiviteiten of oude activiteiten afstoten. En niet alleen uw bedrijf verandert voortdurend. U krijgt ook te maken met steeds wisselende omstandigheden, wetten en regels. Het vergt de nodige flexibiliteit om hier voortdurend op in te blijven spelen.

WIJ BLIJVEN ACTIEF

Ook na het advies en het afdekken van de eerste risico’s blijft Van der Stoep Risico-advies & Verzekeringen voor u actief. Wij bespreken met u regelmatig uw verzekeringspakket om de verzekeringen weer goed aan te laten sluiten op uw activiteiten, investeringen en wensen. De administratieve verwerking hiervan verzorgen wij natuurlijk ook voor u.

SCHADE

Bij schade en calamiteiten nemen wij u zoveel mogelijk werk uit handen en stellen uw belangen veilig door in samenspraak met u, experts en verzekeraars de schade goed en snel te regelen. Onze eigen gecertificeerde schadebehandelaar komt op voor uw belangen en helpt u graag als u vragen heeft. Dit is voor ons een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening.

ONZE VOORDELEN BIJ HET VERZEKERINGEN

Voor het gemak hebben wij enkele voordelen voor u op een rij:

  • Persoonlijk voor u actief, ook na het advies
  • Deskundige hulp bij schade en calamiteiten
  • Betrokken advies bij veranderende wetten en werkzaamheden

Heeft u interesse? Vindt meer informatie in onze Dienstenwijzer, of neem gerust contact met ons op.